Eduard HALIMI

Eduard Halimi përfundoi studimet në Drejtësi në vitin 1995, punoi si pedagog “full time” ne Akademine e Policise Shkencore deri ne 1997 dhe përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës me rezultate maksimale në vitin 2000. Ai themeloi firmën “Halimi Law Firm” në vitin 2001 që përfaqëson qindra kompani, klientë dhe...