Lawer Online Albania

LOA.al, është platforma e parë Shqiptare e cila i dedikohet avokatisë online si edhe nidhmës dhe asistencës për studentët e drejtësisë.

Individ & Biznes

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh drejtuar individëve dhe bizneseve. Duke filluar nga rishikimi i kontratave, deri te konsulencat online.

Student

Studentët mund të përfitojnë nga paketat tona në mënyrë që të përgatiten sa më mirë në aspektin akademik dhe të marrin rezultate të mira.

+20

Avokat

+500

Successful Events

Gjej një Avokat

Rrjeti i bashkëpunëtorëve tanë të jashtëm janë aty për t’ju ndihmuar për çdo nevojë që ju keni. Mund të rezervoni takime online me avokatin që ju dëshironi.

BASHKËPUNËTORË TË JASHTËM

Eduard Halimi përfundoi studimet në Drejtësi në vitin 1995, punoi si pedagog “full time” ne Akademine e Policise Shkencore deri ne 1997 dhe përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës me...
Z. Ahmetaj ka përfunduar studimet e Gjimnazit në SHAPE American High School ku u diplomua me Medalje Ari nga Presidenti i atëhershëm i Amerikës Barack Obama. Me pas ai përfundoi...
Pas përfundimit të studimeve në ciklin Bachelor and Master, në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, Albani vijoj studimet pranë Shkollës së Avokatisë. Përtej studimeve të tij, Albani ka marrë...
Dhimitër Zguro është në përfundim të studimeve për Drejtësi me rezultate të shkëlqyera pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Gjatë studimeve ka punuar fillimisht si mentor i një projekti...
Z.Tase është diplomuar si Jurist pranë Fakultetit të Drejtësisë, në Universitetin e Tiranës ku në vijim ka përfunduar studimet e ciklit të dytë, Master në të Drejtën Civile. Gjatë studimeve...
Av. Erind Germenji ka mbaruar studimet e larta për Drejtësi pranë Universitetit të Tiranës në vitin 2004. Në vijim, në vitin 2011 ka mbaruar Masterin e Nivelit të Dytë në...
Shkelzen Cena, përfundoi studimet në Drejtësi në vitin 1996, me rezultate shumë të mira. Në vitin 2020, u diplomua “Master i Shkencave në Drejtësi”, profili “E Drejta Penale”. Ai gjithashtu...
Jaçellari ka përfunduar studimet e larta për Drejtësi në vitin 2014, në Universitetin e Romës, Itali, “La Sapienza”.  Ka përfunduar, gjithashtu në “La Sapienza” , Masterin Shkencor në Analizë Ekonomike...
Av. Xharije Nela ka lindur në Kukës, më datë 02 Nëntor 1989. Ka përfunduar studimet në Drejtësi në vitin 2011 dhe studimet post universitare duke marrë titullin Master i Shkencave,...

2500+

Student besuan tek ne

Student

Shënime

Për secilën lëndë ju do të keni mundësi të studioni me përmbledhjet e leksioneve/shënimet e studentëve të shkëlqyer të fakultetit të drejtësisë

Ese

Për lëndët kryesore të së drejtës ju do të keni mundësi të shihni modele esesh dhe kazusesh me qëllim që të praktikoni njohuritë tuaja praktike

Mentori im

Profesorë dhe profesionistë të fushës do të jenë në dispozicionin tuaj me leksione online për t'ju ndihmuar me të gjitha paqartësitë që do të keni gjatë studimeve

Jurisprudenca

Ju do të keni akses të ekstrakteve/përmbledhjeve të Vendimeve të Gjykatës Kushtetuese, Gjykatës së Lartë, GJEDNJ-së si dhe Gjykatave të zakonshme

Testime

Për secilën nga lëndët e fakultetit ju do të keni mundësi të testoni njohuritë tuaja dhe njëkohësisht ti praktikoni ato përpara sezonit të provimeve

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje apo paqartësi ju lutem na dërgoni një email në student@loa.al ose na telefononi në numrin e telefonit +355696537007

Misioni i LOA

Misioni i LOA është të jetë platforma lider në Shqipëri në ofrimin e shërbimeve inovative online në fushën e drejtësisë për individët, biznesin e vogël dhe të mesëm si dhe të rrisim njëkohësisht cilësinë e edukimit në drejtësi.

Na Kontaktoni