ASK eACADEMY

Qasje e pakufizuar në internet për informacionet më të fundit për gjithçka që ju duhet të dini për parukeri dhe drejtimin e një salloni …

Cmimet

Ngjarja që feston kreativitetin tuaj me njohje globale, frymëzim dhe magjepsje …

Formo te ardhmen

Formimi i të ardhmes ofron një të ardhme më të ndritshme për të rinjtë në disavantazh duke i mësuar ata zanatin e flokëve …

Schwarzkopf Professional – Së bashku. Një pasion për flokët

Ne jemi gjithmonë duke ri-zbuluar flokët. Ky është misioni ynë. Çdo ditë, kudo. Ne e bëjmë atë së bashku. Me një pasion të vërtetë për flokët.
Me inovacionin e rrënjosur thellë në ADN-në tonë, ne kemi vazhduar të riinventojmë flokët gjatë 120 viteve të fundit; duke mbajtur mbi 7,600 patenta – secili prej tyre është një moment historik i vërtetë në kujdesin e flokëve – kompania është tani një nga tre markat më të mira të kujdesit të flokëve në botë, me një bashkësi flokësh që shtrihet rreth globit!
Krijimi i partneriteteve profesionale është thelbi i asaj që bëjmë, është filozofia jonë dhe pika jonë e ndryshimit. Ne bashkë-krijojmë me floktarin, për floktarin që të sjellë produktet e fundit dhe shërbimet përkatëse në treg para se dikush tjetër; duke e vënë klientin në zemër të biznesit tonë.

AEW Fyter Fest 2019 Live Stream